onsdag 22 augusti 2012

Linda och Åsa var här

Alltid roligt med nya bekantskaper. Gamla bekantskaper lika så! Vi fick med oss Linda och Åsa på en härlig tur runt Boda-sjön. Fika och tölt och mysiga galopper. Linda red Frida som hon gjorde för några år sedan. Hon konstaterar att Frida fått mer vilja och framåtanda, roligare helt enkelt! Fin häst, det där. Importerad av Gardar G, så visst är hon fin. Och töltar så lätt. Åsa fick rida racer-Birta. Ja, jag skriver så för när Birta rids av en duktig och van islandsryttare, då går det undan. Annars är hon ju så vän och mån om barn och nybörjare. En riktig sötnos. Även hon importerad av G.G.

Turen avslutas med lättare lunch i stallköket med eftersnack och prat om gamla ridturer. Jättelyckat och kul! Hoppas att ni kommer tillbaka!

Besök är alltid trevligt!
Systrarna Linda och Åsa samt Gunvor.
Efter besökarna åkt och allt i stallet är ordnat, hästarna nöjda åter i sina hagar, då går jag ut på klipporna och badar i min ensamhet. Vattnet är varm och näckrosor och vy är vackert. Svensk sommar när den är som bäst!
Den röda granna hästen!
Busmanen är som den är, spretar åt alla håll.

 

4 kommentarer:

  1. Tack Lotta, Gunvor och Frida :o) för en härlig ridtur som gav mersmak! Nyttigt för kontrollfreaket att få släppa loss lite i alla galoppbackar! Vi får hitta på nåt snart igen! Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst var det kul! Det gör vi om! Och jag ska ta mig tid att testa Tore, verkar vara en spännande ishäst! Kul också att se andra stall och anläggningar. Ses snart. Maria ställer väl ut i Hannäs 1 sept?
      krm Lotta

      Radera
  2. Hej hopp!
    Säger oxå stort tack för ridturen! Gör jag gärna om igen. Jättemysigt och trevligt på alla sätt, fina hästar, härlig natur och goa människor. :)
    Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa, ! Det är ju så kul att umgås med andra hästfolk och vi har ju inte träffats på så länge! Det var på tiden, helt enkelt. Och kom tillbaka för fler busiga galopper med syrran!
      Kram Lotta

      Radera